JU JUTSU–World Alliance of Martial Arts–Goshin Ryu Ju Jutsu

Hanshi Steve Barnett

 

10° Dan JUDAN – GOSHIN RYU JU JUTSU

8° Dan WADO RYU KARATE DO

 

Hanshi Steve Barnett je tehnički direktor World Alliance of Martial Arts i osnivač Goshin Ryu Ju Jutsu International.

Počeo je da trenira pošto je 1960. godine, još kao dečak, stupio u elitnu jedinicu engleske vojske SAS. Potom je punih 25 godina proveo u vojsci, na ratištima širom sveta, ali je radio i kao deo obezbeđenja engleske kraljice. Zahvaljujući takvom vojnom iskustvu ima poseban pristup životu, kao i izučavanju borilačkih veština.

 

Veoma je cenjen kao majstor i učitelj ju jutsua širom sveta. Održava desetak internacionalnih seminara godišnje širom sveta i obuku pojedinih jedinica vojske u Rusiji. Veoma je prijatan i tih čovek, a praktikuje i Zen-budizam.

 

Sensei Borko Radovanović uči i trenira Ju Jutsu kod Hanshi Steve Barnetta od 2009. godine, tako da je od strane ovog  majstora odobren i Ju Jutsu program rada u Klubu borilačkih veština „Takeda”, a zvanja dodeljena za Ju Jutsu automatski odobrava Hanshi Steve Barnett. On 2014. godine  Sensei Borku Radovanoviću dodeljuje 6° Dan za Goshin Ryu Ju Jutsu, 2017. godine   7° Dan (Nanadan), a 2023. godine na WAMA seminaru Sensei Radovanović  dobija od Hanshi Steve Barnetta  8° Dan (Hachidan) za Goshin Ryu Ju Jutsu i zvanje Kyoshi.

 

Više na sajtu: goshin.org

B. Radovanović 5th Dan Goshin Ryu
B. Radovanović 8th Dan Goshin Ryu
B. Radovanović 6th Dan Goshin Ryu
B. Radovanović 7th Dan Goshin Ryu