JUBILEJ U DRUŠTVU DUGOGODIŠNJIH PRIJATELJA I SARADNIKA

Ljubav svemu u životu daje smisao, a kada se radi ono što se voli onda je to pravi uspeh. Sensej Borko Radovanović u razvoj veštine i podučavanje uložio je veliku energiju, trud, znanje, a iskrena posvećenost dovela je do toga da obeleži 25-godišnjicu bavljenja borilačkim veštinama i 10 godišnjicu svog Kluba „Takeda“.

Povodom tog značajnog jubileja organizovan je seminar u njegovom rodnom gradu Kraljevu, uz prisustvo prijatelja, velikih majstora borilačkih veština i učenika.

Tokom revijalnog dela dodeljene su zahvalnice svima koji su mu pružili podršku i pomogli da istraje na tom putu svih ovih godina, a oni su istakli da je ovo samo prvih 25 godina i poželeli mu sreću u daljem radu.

 

Jedan od prvih Borkovih učitelja, sensej Branislav Bane Miljković, izrazio je zadovoljstvo zbog njegovog uspeha, svega što je postigao i dobrog rada kluba „Takeda“ koji vodi već deset godina, kao i zbog saradnje koju je ostvario sa pojedinim svetskim organizacijama i klubovima.

„Smatram da je najveći uspeh kada neko i sa 85 godina trenira“, rekao je sensej Miljković, koji je i danas Borkov iskren prijatelj, uzor i mentor u radu i životu.

 

Posle prezentacije veštine senseja Borka Radovanovića, na seminaru su i drugi majstori pokazali nekoliko tehnika iz svog programa.

Naredno okupljanje biće u junu ove godine na redovnom WAMA Srbija seminaru.

Fotografije sa seminara pogledajte ovde.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.