KURS SAMOODBRANE ZA ŽENE I DEVOJČICE SA ZVEZDARE

Povodom Manifestacije „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ Klub borilačkih veština „Takeda”, u saradnji sa Komisijom za rodnu ravnopravnost GO Zvezdara i ove godine organizuje besplatan kurs samoodbrane za devojčice i žene Zvezdare, kao i za sve ostale zainteresovane bez obzira na pol i uzrast u cilju opšte borbe protiv nasilja u porodici, vršnjačkog i svih vidova nasilja.

 

Besplatni treninzi za sve zainteresovane  održavavaju se od 26. novembra – 28.decembra 2018. u terminima treninga za stariju grupu:ponedeljkom, sredom i petkom od 21 do 22 sata u OŠ. „Stevan Sinđelić“, Ulica Milića Rakića 1, Konjarnik.

 

„Defen Do”- Osnovni kurs samoodbrane obuhvata odbranu od 10 najčešćih laičkih napada đu đucu tehnikama koje omogućavaju da se na najlakši način odbranite, oslobodite napada i dovedete sebe u situaciju da ne budete povređene“ – poručuju iz Kluba.

Program samoodbrane „Defen Do” se sprovodi u tri nivoa: osnovni – srednji – viši. Osnovni kurs obuhvata i upoznavanje sa pravnim aspektima nužne odbrane i krajnje nužde i aspektima upotrebe sile.

 

Klub borilačkih veština „Takeda” – Beograd je škola tradicionalnih stilova japanskih borilačkih veština, u „Takedi” se treniraju veštine Ju Jutsu (đu đucu ) i Aikijujutsu (aikiđuđucu),kao i aikido- Aikikai, a besplatan kurs samoodbrane daje kao doprinos borbi protiv nasilja nad ženama.

Klub je registrovan u Ministarstvu sporta i Agenciji za privredne registre, treneri i instruktori iza sebe imaju 25 godina iskustva u radu sa decom i omladinom.

 

Predsednik kluba i glavni trener Borko Radovanović ima nacionalnu trenersku licencu za borilačke veštine i nosilac je crnog pojasa 7. dan za gošin rju đu đucu i 3. dan za aikiđuđucu i 1.dan za aikido aikikai, kao i više od 20 godina iskustva u poslovima neposredne zaštite lica i objekata.

 

Kontakt za prijave: Borko Radovanović, Klub „Takeda“

Telefon:  064 1572 727

Mail:     takeda.dojo.srbija@gmail.com

 

Mediji o Takedi:

blic.rs

dobrevesti.rs

beograduzivo.rs

zvezdara.rs

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.