NAUČITE SAMODODBRANU – BESPLATAN KURS ZA ŽENE

NAUČITE SAMODODBRANU – BESPLATAN KURS ZA ŽENE

 

Klub borilačkih veština „Takeda“- Beograd, želi da da na svoj način doprinos u borbi protiv nasilja nad ženama i u saradnji sa Opštinom Zvezdara poziva sve devojke i žene sa Zvezdare da se prijave na besplatan kurs samoodbrane. 


Kroz obuku sa vrhunskim trenerima naučićete kako da prevladate šok od napada i odbranite se na pravi način. Kada prođete odsnovni kurs samoodbrane kluba „Takeda“ bićete spremne da se odbranite od najčešćih vrsta napada i da se oslobodite nasilnika bez povreda.


„Takeda“ je škola tradicionalnih stilova japanskih borilačkih veština, a posebnu pažnju posvećujemo praktičnoj primeni tehnika. U klubu već godinama trenira veliki broj devojčica , devojaka i žena, koje će sa vama podeliti svoja iskustva u veštini borenja i samoodbrane.


Predsednik kluba i glavni trener Borko Radovanović nosilac je crnog pojasa 7° Dan Goshin Ryu Ju Jutsu ,trener sa nacionalnom licencom, a treneri kluba imaju iza sebe dvadesetogodišnje iskustvo u radu sa svim starosnim kategorijama

.
Besplatni treninzi održavaće se tokom decembra u školi „Stevan Sinđelić“ u ulici Milića Rakića 1 na Konjarniku, ponedeljkom, sredom i petkom u terminu za stariju grupu od 21 do 22 sata.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.