Održan WAMA Srbija seminar

Kraljevo – mesto susreta

Kada šetate Kraljevom, ulice će vas dovesti do centralnog trga u obliku savršenog kruga, čiji centar krasi veličanstveni spomenik srpskim junacima. Trg je mesto okupljanja i simbol grada koji je uvek otvarao vrata dobronamernicima. 

Zbog svega toga i ne čudi što je upravo Kraljevo izabrano za mesto okupljanja predstavnika plemenitih veština. Put ih je opet doveo u Kraljevo, na još jedan WAMA Srbija seminar.

 

Majstori iz više gradova Srbije preneli su delić svog znanja i iskustva iz Ju Jutsu veštine tokom dva sata intenzivnog treninga.

 

Vežbe disanja koje pomažu da se maksimalno iskoristi snaga i postigne stanje mira tela i uma uvele su na pravi način prisutne u dinamičniji segment treninga. Usledilo je učenje primene školskih tehnika bacanja prilikom realnog napada, osnovnih tehnika zahvata i odbrane u parteru, kao i naprednijih tehnika samoodbrane kod nekoliko najčešćih realnih napada.

 

Učenici su uživali u majstorstvu učitelja, koji su pokazali da je učenje borilačkih veština trening koji traje celog života i da samo kroz potpunu posvećenost može da se dostigne vrhunski nivo.

 

Upravo je zahvaljujući svojoj posvećenosti i trudu koji ulaže u razvoj veštine, a pre svega napornom radu na sopstvenom usavršavanju već punih 11 godina, Sensei Danijel Balać, dugogodišnji trener u klubu Takeda, zaslužio zvanje 2° Dan (Nidan) za veštinu Goshin Ryu Ju Jutsu. Zvanje mu je dodelio Sensei Borko Radovanović, a uz saglasnost Hanshi Steve Barnett-a i verifikaciju od strane WAMA (World Alliance of Martial arts).

 

Seminar, u organizaciji Kluba borilačkih veština “Takeda”, vodio je Sensei Borko Radovanović – 7° Dan Goshin Ryu Ju Jutsu, uz podršku trenera iz drugih klubova koji su članovi WAMA Srbija.

Fotografije sa seminara pogledajte ovde.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.