POMOĆ ZA RANJIVE GRUPE U BORBI PROTIV NASILJA

Klub borilačkih veština “Takeda” u saradnji sa Opštinskim centrom za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom “Novi Beograd”, organizuje tokom decembra besplatnu školu samoodbrane za osobe sa invaliditetom.
Sa ciljem da podržimo borbu protiv nasilja u porodici, vršnjačkog i nasilja nad ženama pozivamo i sve ostale zainteresovane članove i prijatelje centra da nam se pridruže.

 

Tokom časova polaznici prolaze osnovni kurs samoodbrane, koji obuhvata odbranu od 10 najčešćih napada u svakodnevnom životu. Tehnike koje uče omogućiće im da se na brz i lak način oslobode i odbrane od napadača, a da pritom ostanu nepovređeni.
Tehnike su potpuno prilagođene svakom polazniku posebno i svaki polaznik stiče znanje i veštine kako da se najbolje zaštiti u određenim situacijama.

Važno je napomenuti da trening obuhvata i vežbe koje utiču na bolju motoriku, vitalnost i snagu, a pažnja posvećuje se padovima i ustajanju nakon pada, što su posebno nezgodne situacije za osobe sa invaliditetom.

 

Školu samoodbrane vodi glavni trener kluba “Takeda” Borko Radovanović, učitelj borilačkih veština sa nacionalnom trenerskom licencom za borilačke veštine i nosilac crnog pojasa za Gošin Ryu Ju Jutsu, Aikijujutsu i Aikido Aikikai.
Imate priliku da učite sa najboljima, iskoristite je!

 

Besplatni treninzi održavaju se svake subote od 11 sati, u prostorijama Opštinskog centra “Novi Beograd”, Bulevar Milutina Milankovića 34.

Pored ovog programa za osobe sa invaliditetom, klub „Takeda“ za sve ostale koji žele da nauče osnovne tehnike samoodbrane, organizuje besplatne treninge tokom decembra.

 

Pozivamo vas da dođete u OŠ „Stevan Sinđelić“ na Konjarniku, ulica Milića Rakića 1, gde se inače održavaju redovni treninzi. Temini su ponedeljkom, sredom i petkom, od 21 do 22 sata.

Uradite nešto dobro za sebe, pridružite nam se

Vaš klub “Takeda”

 

Mediji o Takedi:

Facebook

blic.rs

telegraf.rs

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.